I fotspåren – Avsnitt 10 (Knausgård)

Thomas och Emil spelar Taxi Driver som radioteater, det är torsdagsmöte igen och Thomas recenserar Karl-Ove Knausgårds ”Min kamp”.

Annonser
Det här inlägget postades i Podcast och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till I fotspåren – Avsnitt 10 (Knausgård)

 1. Sandra i Borås skriver:

  Hej!
  Schysst med en analys av Knausgård! Nu klarar jag mig ett tag till i bildade kretsar utan att sjäv behöva ta mig igenom 4000 sidor.
  Jag har ett litet önskemål inför kommande program.
  Skulle man kunna få ett förtydligande angående vinpavan? Tror att många med mig undrar om det handlar om en per person eller en att dela på tre som ersättning för skådespelarinsatsen.

  • ondapiloten skriver:

   Sandra!
   Tack så mycket för ditt inlägg.
   Låt mig börja med att säga: Grattis! Att inte behöva ta sig igenom 4000 sidor är det bästa som kan hända en människa. Jag, Emil, är av uppfattningen att om en roman är längre än 180 sidor så är den också väldigt dålig. Det blir för broderande språk helt enkelt (Undantag: På spaning efter den tid som bla bla bla, Don Quixote, Undergångaren av Thomas Bernhard, Allt av Virginia Woolf, Allt av Shakespear, vissa grejer av Marguerite Duras, I viss mån Odyssen men inte Illiaden… ja det finns säkert någon till som kvalar). Thomas däremot gillade ju Knausgård och han gillar även romaner som är över 180 sidor; han säger inte grattis utan beklagar sig över ungdomens lathet.
   Lustigt att du nämner det där med vinpavan, en kompis pratade om det också, men jag fattade inte vad han menade. Men, lyssnarnas vilja är vår lag så kommer vi att förtydliga vinpavan roll i början av nästa program. Eftersom jag inte har någon aning om vad ni pratar om så måste jag först lyssna på programmet och se vad det handlar om.
   Ha det fint!

   / Redaktionen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s